Gratis Verzending op bestellingen boven de 50$

Verzending

Internationale verzending

We zijn er trots op UPS / DHL / Fedex / TNT / USPS als onze primaire drager. Ze schepen pakketten maandag tot en met vrijdag en in de meeste gebieden zal de grond zendingen afleveren op zaterdag. Vergeet niet, sommige van onze artikelen zijn te bestellen en het schip van alternatieve magazijnen gemaakt. Zorg ervoor dat de product detail pagina controleren om te controleren of uw item heeft een doorlooptijd.

Over de scheepvaart adres:
Dan kunt u nog de gedetailleerde huis-adres (met inbegrip van uw adres en huisnummer) als afleveradres, en de juiste postcode, zodat het pakket kan worden gekomen bij uw huis sneller. U kunt waarschijnlijk niet het pakket te ontvangen als ze een verkeerde postcode.
Gelieve controleer uw verzendadres nadat u de bestelling, vragen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons geplaatst.

Terugkeer & Exchange

Gemakkelijk 60-Day Returns

We zijn toegewijd aan uw totale tevredenheid. Als, om welke reden dan ook, je bent niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, kunt u een volledige terugbetaling van de prijs van het product en alle bijbehorende belastingen, krijgen binnen zestig (60) werkdagen na ontvangst van het item (s).

Hetzij een tegoed voor een uitwisseling of een krediet op uw lading rekening ontvangen, dan kunt u er rekening mee dat alle rendementen en uitwisselingen in nieuwe, ongebruikte en ongedragen staat moet zijn met de originele labels en stickers bevestigd. Items geacht gedragen, gebruikt, vuil of ontbrekende labels zal worden teruggegeven aan de koper, op hun kosten en geen restitutie zal worden issued.Underwear, aangepaste en gepersonaliseerde items worden niet teruggenomen. Sinds verloren retourzendingen zijn de verantwoordelijkheid van de klant, moet u een tracking-nummer te verkrijgen van de koerier voor de retourzending.